525-Space Parking Garage

Client: Department of Veterans Affairs
Location: James H. Quillen VA Medical Center, Mountain Home, TN

525-Space Parking Garage

Project to design a new 525-space, 200,000-square-foot above-ground parking structure at the Mountain Home VAMC, on the site of an existing surface parking lot. All general construction, alterations, paving, grading, structural, mechanical, architectural, civil, site, utility, and electrical work was provided for in the design. The top level of the garage will include pedestrian control fencing, and interior levels will have fall protection screening. The design includes provision for adding a future pedestrian bridge with minimal rework of the parking deck. The approach to the aesthetic of the garage was to blend as much as possible with existing local and VAMC campus historical buildings.

Core Values

Duty, Honor, Country
Professionalism, Loyalty, Hard Work
Honoring Our Commitments
Open, Honest, Respectful Communications